27 Kasım 2015 Cuma


Geçtiğimiz aylarda tanıştığım bence Mac'in en başarılı fondöteni olan Pro longwear Nourishing Waterproof Foundation 12 saate kadar kalıcılık sağlıyor(test edildi). Aynı zamanda, yoğun kapatıcılık sağlıyor. Yani yoğun kapatıcı ama yüzünde ağırlık yapmayan bir fondöten arıyorsanız buna kesinlikle bakmanızı tavsiye ederim. Fiyatı 103 TL.
Gelelim Mac Kinda Sexy rujuna. Benim kesinlikle favori rujum. Buğday tenliler için mükemmel bir seçim günlük kullanıma uygun yoğun bir göz makyajı ile geceye de çok rahat taşıyabilirsiniz. Nude bir ruj ama çok hafif pembeye dönük. Fiyatı 58 TL.
Maybelline color tattoo. 24 saat kalıcılık özelliği ile drugstore ürünlerde sevdiklerim arasında gündüz sadece bunu sürüp bile çıkabilirsiniz ya da far sürmeden önce gözünüze baz olarak bile kullanabilirsiniz pratik ve kullanışlı ve bir çok renk seçeneği var. Fiyatı 17 TL (yanlış hatırlıyor olabilirim.)
Evet ve son olarak belki de aydınlatıcılarda en başaralı bulduğum ürün Nars The Multiple-Copacabana. Ten makyajınızı tamamladıktan sonra elmacık kemiklerinizin üstüne burnunuzun üstüne  dudak üstüne alnınıza ve çenenize uygulayabilirsiniz cildiniz çok daha ışıltılı görünecektir.
Daha fazla ürün incelemesi için bloguma uğramayı unutmayın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder