17 Mayıs 2016 Salı

Skincode Ürünlerim





Herkese uzun bir aradan sonra merhaba! Geçenlerde katıldığım Skincode blogger şenliğinde birkaç blogger arkadaşlarımızla beraber yepyeni ürünlerle tanıştık. Skincode bizlere çok güzel ürünler tanıttı, uzmanlarla cilt bakımı rutinlerimizi neler yaptığımızı paylaştık ve bizlere doğru yanlış ne varsa anlattılar aynı zamanda kafamızdaki soru işaretlerini giderdiler. Bizler de cilt bakım rutinimize ekleyebileceğimiz bir sürü ürünle tanıştık. Skincode benim ilk defa tanıştığım bir marka aslında. Ürünleri çok kaliteli ve hepsinin içerisinde CM-Glucan bulunuyor. Bu içerik cildin doğal savunma mekanizmasını koruyor, kolajen ve elastin üretimini destekleyerek sağlam bir yaşlanma karşıtı etki gösteriyor. Markanın en iyi özelliklerinden biri ise hayvanlar üzerinde test edilmiyor olması. Şimdi bütün ürünleri sizlerle tek tek inceleyeceğiz.



İlk olarak, Skincode Purifying Cleansing Gel ile başlayacağım. Bu yüz temizleme jeli yağlı veya karma cilt tipleri için çok uygun. Cildi onarıyor, ergenlik veya normalde oluşsan sivilceleri önlüyor. Sebum oluşumunu düzenliyor. Henüz sadece 2 kez kullandım, yüzümü çok iyi temizledi ve karmadan yağlıya dönük cildime çok iyi uyum sağladı..


Diğer ürünlerden biri ise Daily Defence&Recovery Veil SPF30. Bu gündüz kremi tüm cilt tiplerine uygun olup, cildin zararlı radikallere karşı ihtiyaç duyduğu korumayı sağlar ve doğal nem dengesini yeniden kazandırır. İçerisinde SPF 30 güneş koruma içerdiği için cildimizi güneş ışınlarından koruyor ve bence ürünün en güzel özelliklerinden biri bu hem nemlendiriyor hem de koruyor. Ozon zararlarından koruyor ve içerisindeki Ginseng özü sayesinde cilt kızarıklıklarını dengeler.


İki tane maske var paylaşmak istediğim sizlerle. Birincisi, Lifting Moisture Mask ise nemlendirici ve sıkılaştırıcı bir maske. Cildin gerilmesini engeller ve nemlendirir. Cildi yeniler, korur ve savunma mekanizmalarını hızlandırır. İçerisinde E ve C vitamini bulunuyor. Bu maske makyajın kalıcılığını ve etkisini arttırıyor. Çünkü cildimizi pürüzsüz yapmayı hedefliyor. Gece uygulayacaksanız yüzünüzde bırakabilirsiniz. Gündüz makyajdan önce uygulayacaksanız da 10-15 dk yüzünüzde bekletip yıkayın sonra kreminizi ve bazınızı sürüp makyajınıza başlayın. Harika bir ürün! Haftada 2 kez uygulama yeterli olacaktir.
Diğer maske ise Pore Refining Mask. Gözenekleri küçültür, matlaştırır, düzleştirir ve sıkılaştırır. Cildinizdeki aşırı yağı emer ve cilt dokusunu onarır. Haftada 1 kez kullanım uygundur. Lekeleri ve zedelenmeleri azaltır. Yağlı ve Karma Ciltler içindir. Uyguladıktan sonra 10-15 dk bekleyip suyla durulamanız yeterli.



Göz bakımı için iki ürün tanıtacağım. Revitalizing Eye Contour Cream is bir göz çevresi kremi. Yorgunluk izlerini ve şişkinlikleri azaltarak göz çevrenizin yeniden şekillenmesine yardımcı olur. Hücre yenilenmesini dengeler. İçerisinde bulunan kafein sayesinde kan dolaşımını sağlar ve göz çevresindeki koyu halkaların ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. 
Bir diğer ürün ise Exclusive serisinden Cellular Eye Lift Power Pen. Bu roll-on şeklinde olan göz çevresi kalemi göz çevresini nemlendirir ve rahatlatır. Kalemin ucu sürekli soğuk olduğu için şişkinlikleri anında indirmeye yardımcı olur. Özellikle 30 yaş ve üzeri ciltlere önerebilirim. Göz çevresini sıkılaştırır. Bu üründe içerisinde kafein bulundurur. Çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu kalemi makyajınızın üstüne de uygulamanız mümkün!




Güneş koruyucularını özellikle çok methettiler. Ben daha kullanmadım görüldüğü üzere. Ama iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü piyasadaki çoğu güneş koruyucu SPF30 yazıyorsa 30 korumuyor veya 50 diyorsa 50 korumuyormus. Bu ürün ise hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı tüm gün koruma sağlıyor. Aynı zamanda bütün gün nemli ve yumuşak kalmasına yardımcı oluyor. Umarım bende diğer koruyucular gibi sivilce yapmaz.


Son ve bence en güzel ürün ise Exclusive serisinden Cellular Perfect Skin Capsules. Yani cildi mükemmelleştiren kapsüller.
Bu lüks ipeksi serum, cildi serbest radikal hasarından koruyan ve cildin elastikiyetini artıran güçlü bir antioksidan karışımdır. Cildi canladırır, yeniler ve yumuşatır. Uygulandığı zaman ciltte kadifemsi ve yumuşacık pürüzsüz bir his ve görünüm kazandırıyor. Kan dolaşımını arttırır ve yaşlanma karşıtı bir üründür. Gece uygulayıp yüzünüze tüm gece yoğun bir bakım yapabilir veya gündüz yüzünüze makyaj öncesi sürüp yüzünüzde kadifemsi bir görünüş elde edebilirsiniz. Serideki en çok ilgimi çeken ürün bu oldu açıkçası en sevdiğimde bu olacak sanırım. 

Umarım yazdıklarımı faydalı bulmuşsunuzdur. Eminim bir çoğunuz benim gibi bu markayla ilk defa tanışıyor o yüzden sizleri de doğru yönlendirmek istedim. Ürünler daha yeni olduğu için daha çok fazla kullanıp yüzümdeki etkilerini sizlerle paylaşamasam da öğrendiklerimi buraya aktardım. Kullandıkça sizlerle sosyal medya üzerinden paylaşacağım. Beni takip etmeye devam edin.

Purifying Cleansing Gel 69 TL
Pore Refining Mask 109 TL
Lifting Moisture Mask 109 TL
Revitalizing Eye Contour Cream 129 TL
Sun Protection Face Lotion SPF50 99 TL
Cellular Eye Lift Power Pen 129 TL
Cellular Perfect Skin Capsules 319 TL


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder